RuntRunt

cdcd 2 Plus

snurrHar många likheter med Atlas skivbörs. Är ganska ny och hade inledningsvis svårt att hitta rätt prisnivå där många skivor var extremt felprissatta. Har ändå fått ordning på prissättningen och verkar inrikta sig på jazz.

Utbudet är litet både då det gäller nya och begagnade skivor. Begagnatavdelningen känns mer som att föreståndaren rensat lite i sin egna skivsamlig och det är svårt att fynda. Det är sällan någon av oss köper något här och jag tror att runtrunt får det svårt att klara sig i den konkurrens som finns i omgivningen.  Sammanfattning en ganska trist butik som vi inte besöker varje gång vi genomför rundan och när vi besöker den brukar vi stanna en väldigt kort tid.


Inget omtest 2009

Eftersom vi besökt Runtrunt så få gånger de senaste 5 åren så kan vi inte ge butiken en rättvis bedömning. Men det är kanske ett omdöme så gott som något... 

Omtest 2012


cdcdcd 3 Plus


Vi har faktiskt börjat besöka RuntRunt igen. Butiken som i första hand kör Jazz-skivor har en liten del med begagnade pop/rockskivor och den delen är riktigt bra. Även här - liksom på Beat Goes on - så verkar man vara väldigt försiktig med inköpen (eller om det är polarna som donerar) så det ganska tunna utbudet är ändå väldigt bra. Relativit många köp görs här trots att det är i slutet på rundan och man ofta är ganska färdigköpt. Sen andas hela butiken mycket klassisk skivbutik. Fortfarande en bit från en fyra men en klar uppryckning. Nu är Runt Runt primärt en Jazzbutik så lite svårt att ge en helt objektiv bedömning, hade man varit mer intresserad av jazz så skulle troligen betyget gått upp yterligare ett snäpp.